Sergio: "Ik vrees dat ik altijd een klein kind zal blijven"

Ambiance, dat is de core business van The Kings, het café van Sergio Quisquater (48) in Lommel dat binnenkort wordt heropend. Maar in zijn hoofd is het, ondanks zijn imago van eeuwige lolbroek, lang niet altijd feest. “Mijn gedrag past zelden in het voorziene kader, dat krijg ik er nooit meer uit. Ik voel dat veel mensen daar op afknappen.”

ikerremans

Op 9 mei heropent Sergio The Kings, zijn café in Lommel. “Ik had eigenlijk 25 april gepland”, zegt hij, “maar dan zit ik een week in het buitenland met vrouw en kinderen. Om de kerk in ‘t midden te houden, hé (lacht). Goed dat ik nog wat meer tijd heb, want ik heb er eerlijk gezegd nog geen bal voor gedaan. The Kings is nu het enige overgebleven danscafé in Lommel, dus ik hoop dat we voldoende volk kunnen lokken."

"Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik niet altijd in mijn zaak aanwezig zal zijn, omdat mijn hele zomer is volgeboekt met optredens. Maar ambiance zal er sowieso zijn, da’s immers de core business van mijn café."

Ben je nu gelukkig? Het is een rollercoaster die op en neer gaat: de ene dag dolgelukkig, de andere doodongelukkig. Misschien gedraag ik me wel niet voldoende naar mijn leeftijd. Ik probeer het soms, hoor, maar lang duurt dat nooit. Ik vrees dat ik altijd wel een klein kind zal blijven.

Lees het volledige interview met Sergio in uw krant.

JoS Foto ISOpix

Vastgoed

Jobs in de regio