Privékinderopvang opent in klooster

Privékinderopvang opent in klooster

Privékinderopvang opent in klooster

Print
Berlaar - Wim Obbers (49, foto) opent op dinsdag 1 juli de buitenschoolse kinderopvang De Kikker. Het is het eerste privé-initiatief in de gemeente Berlaar.
"Mijn zoektocht naar een geschikte locatie verliep niet van een leien dakje. Bijna ten einde raad ben ik bij de Zusters Heilig Hart van Maria terechtgekomen met de vraag of ik in het klooster een of meer lokalen kon huren. Ik mocht mijn plannen komen toelichten en vrij vlug hadden we een akkoord. Dankzij de zusters kan ik mijn kinderopvang op een toplocatie huisvesten: midden in het centrum van de gemeente en toch in een groene en rustige omgeving", zegt Wim Obbers.

"Ik beschik in het klooster over twee lokalen. In het ene lokaal bevindt zich het eetgedeelte en een salonnetje. In het andere lokaal kunnen de oudere kinderen alvast hun huiswerk maken. Als bijkomende troef is er een afgesloten binnentuin."

Geïnteresseerde ouders kunnen op zaterdagen 10 en 17 mei van 13 tot 16u vrijblijvend een kijkje komen nemen. U bereikt de kinderopvang via de ingang langs de Pastorijstraat.

Info: 0478.216.916, www.kinderopvangdekikker.be

Chris VAN ROMPAEY
Foto JoDW

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio