150 vrienden herdenken verongelukte Tatiana (18) met wake

Familie en vrienden van Tatiana Decoster (18) hebben op de Schrieksebaan in Keerbergen, de plaats waar ze zaterdag om het leven kwam, een wake gehouden voor haar. Daartoe was opgeroepen via Facebook.

jrosquin

Het was woensdag om 18u dat familie, vrienden en kennissen van Tatiana Decoster samen stilstonden bij het plotse heengaan van het 18-jarige meisje. Tatiana zat in de wagen van haar vriendin toen het zaterdagochtend op de Schrieksebaan in Keerbergen aan de brug over de Raambeek misging. De Seat van de 21-jarige bestuurster ging uit de bocht, smakte tegen de brug en brak in tweeën. De bestuurster raakte gewond. Tatiana werd in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht waar ze overleed.

Haar beste vriend Wout Van De Weyngaert uit Grasheide (Putte) kende haar al vijf jaar. Hij nam het woord. “Het vrolijkste meisje op aarde, altijd bereid tot een schitterende glimlach. Ze heeft me gekoppeld aan haar beste vriendin en daar ben ik haar dankbaar voor. De familie zit aan de grond. Ik ben al een hele week bij hen om hen te steunen.” Namens de familie bedankte hij de honderdvijftig aanwezigen. “Dit is een echte steun, dit doet veel.”

De begrafenisplechtigheid van Tatiana Decoster vindt plaats op zaterdag 12 april om 10u in de Jan-Baptistkerk van Schriek.

Chris De Bruyn Foto's JoDW

Lees meer in de donderdagkrant van Gazet van Antwerpen - editie Mechelen
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners