Senses Praktijkhuis: "Gezond in geest en lichaam"

Alles onder één dak. Dat is het minste wat kan gezegd van Senses Praktijkhuis in Mortsel. Nog even en de groepspraktijk blaast er één kaarsje uit en ondertussen vindt steeds meer volk zijn weg naar de brede waaier aan therapeuten, coaches en deskundigen.

Slaets Seppe

De waslijst die Senses aanbiedt is werkelijk enorm: vroedvrouwen, osteopaten, kiné, loopbaanbegeleiding, seksuologen, massage- en schoonheidsspecialisten, voedingsdeskundigen, relaxatietherapeuten, echtscheidingsbemiddeling…noem maar op. “In deze groepspraktijk stappen we toch wel wat af van het traditionele verhaal waarbij je pakweg een dokter, psycholoog en een diëtest onder één dak vindt”, weet bezielster Catherine Adriaenssens.

“Dit is echt een totaalaanbod. En dat allemaal met een zeer lage drempel. Erg makkelijk voor klanten. Ze moeten bij wijze van spreken maar de volgende deur binnenlopen. En bij heel wat gevallen en behandelingen is dat echt wel noodzakelijk. Mensen hebben nood aan verschillende disciplines onder één dak en vlak bij de deur. Gezondheid in geest en lichaam primeert oftwel dus zeer bewust inzetten op het psychologisch en lichamelijk welzijn; daar draait het bij ons om.”

Naast individuele begeleiding pakt Senses overigens ook uit met heel wat groepslessen en workshops. Zo is er op 16 april, tijdens de werelddag van de stem, de workshop ‘Stem Jezelf’ waarbij stemcoaching, ontspanningtherapie- en meditatie en stressbeheer centraal staan.

Seppe SLAETS

Info:

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio