Beste verkoper Cliniclown-producten heeft zelf ziek kindje

Beste verkoper Cliniclown-producten heeft zelf ziek kindje

Diepvriesspecialist bofrost is al een tijdje de grootste structurele sponsor van de Cliniclowns. Verkoper Younes Boucham (29) uit Wommelgem is al voor het tweede jaar op rij de Cliniclown-kampioen van bofrost. Geen toeval, want Younes heeft zelf een ziek kind.

KMA

Al voor het vijfde jaar op rij verkocht bofrost, met onder meer een vestiging in Kontich, tijdens de eindejaarsperiode truffels, pralines en andere producten ten voordele van de vzw Cliniclowns uit Mortsel. Dit jaar leverden de inspanningen van de 250 verkopers een cheque van 55.200 euro op, een nieuw record.

Met dat bedrag kan Cliniclowns – dat twintig clowns in dienst heeft – vier clownskoppels een heel jaar op pad sturen, samen goed voor drieduizend bezoekjes aan kinderen. In totaal bezoekt Cliniclowns 22.000 kinderen op jaarbasis.

Epilepsie

“Het was ons opgevallen dat net als vorig jaar onze verkoper Younes Boucham (29) uit Wommelgem, die dagelijks met zijn diepvrieswagen vanuit Kontich vertrekt, de grootste som geld voor Cliniclowns bijeen had gebracht”, vertelt Nand Dillien van bofrost. “Bij navraag bleek dat Younes zelf een ziek zoontje heeft dat al eens bezoek heeft gekregen van de Cliniclowns. Zijn motivatie is dus ingegeven door een persoonlijke betrokkenheid.”

“Mijn zoontje Rayan (2,5) heeft myoclonische epilepsie”, vertelt Younes. "Veel van mijn klanten leven mee en vragen hoe het met Rayan gaat. Dit jaar wou ik duizend producten verkopen voor Cliniclowns, maar het zijn er 1400 geworden, ondanks mijn week vakantie.”

Foto Wim Hendrix: Valérie Van Gastel van de Cliniclowns met Nand Dillien van bofrost en rechts Younes Boucham

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio