't Kruideniertje levert boodschappen aan huis

't Kruideniertje levert boodschappen aan huis

't Kruideniertje levert boodschappen aan huis

Print
Retie - 't Kruideniertje in Schoonbroek, een kleine supermarkt op het Kerkplein, startte onlangs een webshop op. Wie daarop zijn boodschappen doet voor de middag, krijgt ze dezelfde dag nog thuis geleverd, ook op zaterdag en zondag.
Nick Baeyens (28) en Inge Thijssen (25) baten sinds vijf jaar 't Kruideniertje uit op het Kerkplein in Schoonbroek, een kleine supermarkt waar u praktisch alles kunt vinden. Sinds kort is het ondernemerskoppel gestart met een webshop waarop al hun producten uit hun winkel én alle producten van Bakker Jan uit de Gildenstraat online staan. "Alles wat je hier kunt krijgen leveren we zeven op zeven aan huis in Arendonk, Kasterlee, Oud-Turnhout, Dessel en Retie. Wie een bestelling plaatst van minstens 10 euro hoeft zelfs de leveringskosten niet te betalen", vertelt Nick.

"Wie voor minder dan 10 euro shopt betaalt 2 euro extra voor de leveringskosten. We hanteren ook dezelfde prijzen dan in onze winkel. Wie bestelt voor 12u krijgt zijn boodschappen nog dezelfde dag thuis geleverd. Als de klant betaalt met een overschrijving zetten we de goederen af op een vooraf afgesproken locatie aan huis. Ik denk dat we hiermee nog vrij uniek zijn, zeker voor een kleine kruidenier. We starten nu klein maar hebben de ambitie om een grote bloeiende zaak te worden."

Aan ambitie ontbreekt het Nick en Inge alleszins niet. Nick haalt sinds kort de groenten en het fruit die hij verkoopt in de winkel zelf op de veiling. "Je moet ergens het verschil maken", legt Nick uit. "We hebben onze vaste klanten maar we liggen niet langs een drukke baan, integendeel. We hopen dat op deze manier meer mensen onze winkel leren kennen. Met de webshop hebben we alleszins een groter bereik, mensen uit Dessel komen niet in Schoonbroek hun boodschappen doen maar via de webshop is de stap wel kleiner. Ons concept is ideaal voor mensen met een gezin die weinig tijd hebben om te winkelen. De service naar onze klanten toe is voor ons van groot belang. We garanderen ook de goede kwaliteit van onze leveringen. Je kunt hier bijvoorbeeld ook allerlei charcuterie bestellen, die wordt gesneden vlak voor vertrek van levering. Onlangs namen we ook de Broodmobiel over van Bakker Jan en leveren we dus ontbijt aan huis, ook op zondagochtend. Op een heel jaar nemen we hooguit 20 dagen verlof, we willen echt vooruit en er hard voor werken."

Naast groenten, fruit en brood kunt u in de webshop terecht voor kranten en tijdschriften, shampoo en zeep, snoep en allerlei etenswaren.

Sofie Verheyen

Foto Louis Verbraeken

www.kruideniertje.be www.broodmobiel.be
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio