Kom op tegen Kanker-quiz weer groot succes

Print

Kom op tegen Kanker-quiz weer groot succes

Essen - Dit weekend vond de jaarlijkse 'Kom op tegen Kanker'-quiz weer plaats in het parochiecentrum van Essen-Statie. Meer dan veertig vrijwilligers stonden weer klaar om de deelnemers door de muziekquiz op vrijdag en de algemene kennisquiz op zaterdag te loodsen. De presentatie lag in handen van Jan Bosman van Joe FM.
“In totaal namen er 64 ploegen deel, verdeeld over 2 dagen, waarvan er 12 dubbelden”, zegt organisator Robin Jacobs. “43 vrijwilligers zorgden ervoor dat alles in goede banen werd geleid, ondanks het verlies van één van onze medewerkers de week voordien.”

Grote winnaar van ons quizweekend werd de ploeg ‘Remember Londonderry’ met een eerste plaats op de algemene quiz van zaterdag en het eindklassement ‘dubbel’. Zij legden hiervoor vrijdag met een vierde plaats de basis. Zondag eindigde de Essense quizploeg ESAK als eerste. In de dubbel strandde ‘Wij aan de grens uit Essen’ op een tweede.

“We hopen dit jaar de kaap van de 30.000 euro te overschrijden met ons project dat nu reeds voor de 8ste maal plaatsvond”, zegt Jacobs nog.

MaTi
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio