Lokeren

Scholz: "Dit is het belangrijste doelpunt uit mijn carrière"

Scholz: Dit is het belangrijste doelpunt uit mijn carrière

Scholz: "Dit is het belangrijste doelpunt uit mijn carrière"

Print
Het enige doelpunt in de bekerfinale van zaterdagavond kwam op naam van Alexander Scholz. "Dit is het belangrijkste doelpunt uit mijn carrière", verklaarde de Deense matchwinnaar na afloop van de finale tussen Sporting Lokeren en Zulte Waregem.

"Normaal gezien scoor ik niet veel", glunderde Scholz. "Dit doelpunt kan ik met geen enkel andere goal van mezelf vergelijken. Hans Vanaken verstuurde een heel goede hoekschop. De timing van mijn sprong was moeilijk, waardoor ik de bal niet zuiver raakte. Ik wilde de bal enkel in doel werken. Natuurlijk ging er veel geluk mee gepaard. Zodra ik zag dat het leer tegen de netten lag, voelde ik een immense vreugde. Het is de eerste keer dat ik voor zoveel toeschouwers speelde."

"De wedstrijd was bijzonder moeilijk en gesloten. Ik denk niet dat we kunnen spreken van een hoogstaande match. Er was veel nervositeit. Maar geen enkele analyse interesseert me nu, we hebben immers de finale gewonnen. In Play-Off I kunnen we zonder druk aantreden, het Europese ticket hebben we al op zak. Dat betekent heel veel", besloot Scholz.

Belga