Vijf supporters van NAC Breda aangehouden nabij Heizel

Vijf supporters van NAC Breda aangehouden nabij Heizel

Vijf supporters van NAC Breda aangehouden nabij Heizel

Print
In de marge van de bekerfinale tussen Lokeren en Zulte Waregem heeft de politie zaterdag vijf supporters van NAC Breda gerechtelijk aangehouden. In hun wagen troffen de agenten 61 pakjes wit poeder aan, vermoedelijk cocaïne. Er werden ook grote bedragen geld gevonden. Dat heeft de politie van Brussel Hoofdstad Elsene na de wedstrijd meegedeeld.

Begin vorige maand verstoorden hooligans vna dezelfde Nederlandse club nog de halve finale tussen Lokeren en Oostende. Toen bestormden ze het veld van de kustploeg.

Lees ook: "Lokerse" hooligans kwamen met feestbus uit Nederland

De bekerfinale verliep voor het overige zonder noemenswaardige incidenten. De politie verrichtte drie gerechtelijke aanhoudingen voor slagen en verwondingen aan stewards en één gerechtelijke aanhouding voor diefstal van een ticket. Er werden ook drie administratieve aanhoudingen verricht voor dronkenschap.

De medische diensten hebben 23 mensen ter plaatse verzorgd. Twaalf mensen dienden worden afgevoerd naar het ziekenhuis met verschillende medische problemen, zo besluit de persmededeling.

Belga

Meer voetbalnieuws