Singer-songwriter? Schrijf je in en speel samen met Blaudzun en co op Little Waves

Ben je singer-songwriter? En wil je op 12 april het podium delen met Blaudzun, Girls in Hawaii en Milky Chance? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor de wedstrijd van Little Waves, dat nog een opener zoekt voor het Genkse singer-songwriterfestival in C-Mine.

tmas

Little Waves geeft ieder jaar de kans aan jong talent om hun kunnen te laten zien in ideale omstandigheden, en dit jaar doen ze dat met Het Belang van Limburg en Limbolink. Meedoen is heel simpel. Zorg dat je een profiel op Limbolink hebt met minstens twee mp3’s, een bio en een foto en stuur vervolgens een e-mail voor je deelname naar nieuws@limbolink.be. De organisatie kiest de geschikte kandidaat. Inschrijven kan tot 25 maart.

Je krijgt op die manier niet alleen een podiumkans op C-Mine, maar ook de nodige aandacht in deze krant en op onze website. Little Waves heeft dit jaar heel wat mooie namen op de affiche staan. Vanaf 19 uur krijg je op 12 april concerten van Mad About Mountains, Sweet Little Mojo, Milky Chance, Blaudzun, Sam Amidan en Girls in Hawaii.

Tickets kosten 22-25 euro en zijn te koop op www.littlewaves.be

MaLu, Foto HBvL: Blaudzun