Jani Kazaltzis: "Mijn vriend wil graag kinderen en die wil ik hem niet ontzeggen"

Jani Kazaltzis: Mijn vriend wil graag kinderen en die wil ik hem niet ontzeggen

Jani Kazaltzis: "Mijn vriend wil graag kinderen en die wil ik hem niet ontzeggen"

Print
Vanaf woensdag haalt VIJF zijn goudhaantje weer van stal: Ioannis Kazaltzis (34) - Jani voor de vrienden én de vijanden - pakt namelijk uit met ‘All You Need Is Jani’, een lifestyleprogramma dat make-overs en dating-tv combineert. Genoeg reden voor HALLO om de bekendste Griek van Genk aan de tand te voelen.

Jani en zijn vriend, met wie hij intussen zeven jaar samen is, denken nog steeds aan gezinsuitbreiding. Vorig jaar zei hij dat ze er nog niet uit waren. "En dat is nog steeds zo. Mijn vriend en ik praten er regelmatig over, maar dat is niet zo gemakkelijk als bij jullie, hé. Jullie hebben een vrouwke en negen maanden later is het zo ver. Ik denk dat wij die gezinsuitbreiding maar blijven uitstellen net omdát het zo simpel niet is, maar: ik wil mijn vriend zijn grote droom niet ontnemen."

Hij wil kinderen?
"Ja, heel graag zelfs, maar voor mij zou het niet onoverkomelijk zijn als er geen komen. Eén ding heb ik mijn vriend wel al gezegd: ‘Ik blijf níet thuis bij de haard zitten.’ (lacht) Er geldt bij ons één gouden regel: in de week doen we wat we willen, geen verplichtingen, we hoeven dan niet om een bepaald uur thuis te zijn, maar in de weekends zijn we er volledig voor mekaar. Dan is het: wij twee en fuck the world. Zo werkt het goed, ik zou het niet anders willen. Te veel samen zijn: het is daarop dat mijn vorige relaties afgesprongen zijn."

Lees het volledige interview met Jani dit weekend in HALLO, het weekendmagazine van Het Belang van Limburg.
JSm, Foto FA

MEEST RECENT