Modemakers opent vrijdag op Picolosite

Het familiebedrijf Modemakers opent vrijdag 7 maart zijn achtste winkel. De zaak is 1500 m² groot en richt zich op de hele familie. Het bedrijf stelt in totaal 150 mensen te werk, in Stabroek kunnen er tien fulltime-medewerkers aan de slag. De Stabroekse shopmanager is Laurence Van De Vel.

Erik Vandewalle

Algemeen zaakvoerder van Modemakers is Patrick D'Eer (58). Hij gaat er prat op dat na 28 jaar het bedrijf nog steeds een op en top Belgisch familiebedrijf is. Net als in alle andere filialen van Modemakers kunnen klanten er ook op zondag terecht.

Met de komst van deze modezaak is Picolosite in Stabroek bijna toe aan een volledige bezetting van de winkelruimtes. Patrick D'Eer is daar best tevreden over. Over de mobiliteitsproblemen die vooral in op zaterdag Picolosite teisteren is hij minder content. "Ik hoop dat het gezond verstand hier zegeviert. De verkeerslichten die ook het op- en uitrijden van de site regelen, zijn niet juist afgesteld. Alle verkeer moet ook langs een en dezelfde weg en dat stremt ook het verkeer."

Lees vrijdag meer in Gazet van Antwerpen - Editie Noord

Erik VandewalleMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio