Kapsalon mag container terug verlaten

Kapsalon mag container terug verlaten

Kapsalon mag container terug verlaten

Print
Aartselaar - Elf maanden geleden begonnen uitgebreide renovatiewerken aan kapsalon Hairstyle Juve aan de Kapellestraat. Vriendelijke buren en een container zorgden ervoor dat zaakvoerder Veerle Eykens al die tijd verder haar klanten kon verzorgen.
"Ik wist dat die werken bijna een jaar zouden aanslepen" zegt Veerle. "Ik wou uiteraard mijn klanten behouden. Vergeet niet dat het Aartselaarse dorpscentrum maar liefst dertien kapsalons telt. Ik kon gelukkig op mijn buren rekenen. Het pand over de deur was vrij en we mochten er een container laten plaatsen. De ruimte was wat beperkter maar ik had er toch evenveel spiegels en wastafels."

Opvallend is het feit dat ze geen klanten verloor. De eerste week kon ze zelfs al een eerste nieuwe inschrijven. Toch is Veerle blij dat die periode bijna achter de rug is. Donderdag 13 maart heropent haar kapsalon op de vertrouwde locatie.

"Het is niet de bedoeling om het team verder uit te breiden. Omdat het vernieuwd salon bijna dubbel zo ruim is als voordien, heb ik wel meer spiegels met de bedoeling om de klanten meer service te bieden."

Jef Wijckmans

Foto SVdE
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio