Dystopia brengt het festivalseizoen op gang

Dystopia brengt het festivalseizoen op gang

Dystopia brengt het festivalseizoen op gang

Print
borsbeek - Dystopia 'expect the unexpected' in Borsbeek opent op 29 mei het festivalseizoen. Het dance-festival vindt plaats in Fort 3 en maakt deel uit van de programmatie voor de 750ste verjaardag van de gemeente Borsbeek.

De gemeente Borsbeek viert dit jaar zijn 750ste verjaardag. Daarvoor vroeg het gemeentebestuur aan de inwoners om leuke ideeën aan te reiken en uit te werken om het jaar extra feestelijk te maken. Zo was er al een nieuwjaarsdrink en werd er een dorpsdichter aangeduid. Daardoor kwam het initiatief van Dystopia op de kalender te staan.

Het is niet eenvoudig om iets vernieuwend op de markt te brengen waarmee je mensen verbaast, maar dat is wel het plan van Dystopia. Dystopia wordt een nieuw dance-festival op een speciale militaire locatie. "Wij zijn van Borsbeek en zagen het jubileumjaar als dé gelegenheid om Fort 3 eindelijk eens op de festivalkaart te zetten", klinkt het bij de organisatoren.

Dystopia belooft voor een steengoede ambiance te zorgen. Elektronische muziek staat er centraal. De organisatie zal alles tot in de puntjes uitwerken. Er komen verschillende animaties, dansers en een lichtshow. De festivalopener zal een waar spektakel worden, beloven de organisatoren.

De eerste namen zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Mensen die in Borsbeek wonen, krijgen de kans goedkopere tickets aan te schaffen. De organisatie zal weldra ook een aantal acties en wedstrijden organiseren om tickets te winnen.

Meer info vind je op de facebookpagina.

DIBE

Archiefbeeld: Fort 3 in Borsbeek

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio