Verwarde vrouw rijdt met kinderen de zee in (video)

Print
Een vrouw heeft haar auto met haar kleine kinderen op een strand in de Amerikaanse staat Florida in zee gestuurd. Videobeelden van een ooggetuige tonen hoe strandredders en voorbijgangers woensdag op het strand in Daytona Beach in de branding lopen en drie kinderen uit de terreinwagen halen.

De beide kinderen op de achterbank weenden en riepen dat hun "moeder hen probeerde om te brengen", vertelde een redder aan de zender Wesh Orlando. De kinderen hadden hen er op attent gemaakt, dat er zich nog een derde kindje in de wagen bevond, dat eveneens kon gered worden.

De volgens de zender zwangere moeder bevrijdde zichzelf uit de auto, die door de golven steeds dieper in zee werd gesleurd. De mogelijk geestelijk verwarde moeder werd volgens de politie naar het ziekenhuis gebracht en daar onderzocht op toerekeningsvatbaarheid. De drie, negen en tien jaar oude kinderen bleven ongedeerd. Volgens de autoriteiten had de zus van de moeder kort voor het incident de politie gealarmeerd, nadat de 32-jarige vrouw zich zonderling begon te gedragen en van "demonen" had gesproken.

Bekijk de beelden:

Foto Reuters

.

Nu in het nieuws