Het Blad is voortaan een krant

Print
Boom - De gemeentelijke infobrochure 'Het Blad' krijgt na zo'n vijftien jaar trouwe dienst een compleet nieuw uitzicht. Het verschijnt voortaan in een krantenformaat en valt eerstdaags de eerste maal in de brievenbus.
"Het Blad zal op termijn ook vrij beschikbaar zijn via bepaalde handelszaken, in openbare gebouwen en bij vrije beroepen. Zo kunnen ook niet Bomenaars kennismaken met de troeven van Boom", zegt Kris Van Hoeck, schepen voor communicatie. Daarom wordt de oplage opgetrokken naar 10.000 exemplaren. In het kader van het beter vermarkten van de gemeente

Boom heeft de gemeentebestuur beslist om ook de handelaars beter in de verf zetten en geeft daarom de mogelijkheid om te adverteren in het tweemaandelijkse Blad. Dit gebeurt met advertenties die op verschillende formaten worden aangeboden.

In dit nieuwe blad dat op 16 bladzijden verschijnt is er nog meer plaats en ruimte voor nieuws over Boom. "Het is de bedoeling om de Bomenaar zowel praktische informatie te bezorgen als uitleg te geven over het Boom waar we naartoe willen. Ook de activiteitenkalender achteraan is uitgebreid. Elke vereniging of organisatie die een openbare activiteit organiseert kan dit daar aankondigen", legt de schepen uit. Hier moeten de verenigingen een mailtje sturen naar info@boom.be. Voor de tarieven voor de betaalde advertenties mailt u naar mail@goods.be of tel. 0475-51.97.18.
Suggesties, opmerkingen en ideeën kunnen eveneens via info@boom.be.

Jan BOEY
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio