3.000 tickets Tomorrowland liggen klaar voor Boom en Rumst

3.000 tickets Tomorrowland liggen klaar voor Boom en Rumst

3.000 tickets Tomorrowland liggen klaar voor Boom en Rumst

Print
Boom - Zaterdag 8 maart kunnen de 1.500 Bomenaars en 1.500 Rumstenaars hun ticket voor een van de twee weekends voor de feesteditie van het tienjarige Tomorrowland afhalen in De Schorre. Zij registreerden eerder als eersten hun ticket. Alle juridische perikelen ten spijt zet Tomorrowland haar organisatie voor deze tienjarige feesteditie verder. Het gaat om de weekends van TML op 18, 19 en 20 juli en het tweede weekend op 25, 26 en 27 juli.
Net als voorgaande jaren worden ze voor de betaling van hun ticket in het congrescentrum De Pitte in De Schorre verwacht. Op zaterdag 8 maart is dit voor de Bomenaars 's morgens van 9u tot 12u en de Rumstenaars komen in de namiddag aan bod tussen 13u tot 16u, eveneens voor beide weekends. De inwoners van Boom en Rumst kregen na registratie een bevestigingsmail (PDF).

Die moeten ze samen met identiteitskaart en cash geld meebrengen. De organisatie waarschuwt dat na zaterdag 8 maart het niet meer mogelijk is deze voordeeltickets te bekomen. Tickets kunnen afgehaald worden voor iemand anders mits een volmacht, ondertekend door beide partijen en met een kopie van de identiteitskaart.

"Met het ticket dat ze zaterdag in "De Schorre" ophalen, moeten ze zich, afhankelijk voor welk weekend ze kozen, aanmelden aan de hoofdingang van het festival. Als de naam op het ticket niet overeenkomt met de identiteitskaart trekken wij het ticket onmiddellijk in en krijgt die persoon de waarde terugbetaald", verduidelijkt Debby Willemsen.

Jan BOEY
Foto JHS
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio