Pieter Loridon: "Stop ermee! Plots ben ik een vrouwenmishandelaar en failliet!"

Pieter Loridon: Stop ermee! Plots ben ik een vrouwenmishandelaar en failliet!

Celebs

Pieter Loridon: "Stop ermee! Plots ben ik een vrouwenmishandelaar en failliet!"

Print

Pieter Loridon is de hetze rondom zijn figuur danig beu. Nadat hij eerst door het slijk werd gehaald omwille van zijn gewelddadige verleden met Zoë Van Gastel, kwam TVFamilie gisteren met het nieuws naar buiten dat Loridon bijna failliet is. "Dit moet nu echt gaan stoppen", reageert de man.

"Het klopt dat ik een moeilijk zakelijk jaar achter de rug heb. Door wegenwerken was mijn zaak Mint twaalf maanden heel slecht bereikbaar. Maar die jaarrekening waarover gesproken wordt, stopt in juni, gelijk met de werken. Sindsdien ziet de balans er helemaal anders uit. Ik weet niet waarom ik hiervoor wordt aangepakt. Sinds wanneer bepalen de media wanneer ik failliet ben?"

Al weet Loridon naar eigen zeggen wel waarom de magazines hem er zo fel tussennemen. "Drie jaar geleden heb ik besloten niet meer met de magazines te praten en ik heb processen lopen. Dat is de kern van de zaak. Dit heeft niets met het zakelijke te maken. Eerst Zoë, nu dit. Ik kan niet anders concluderen dan dat dit persoonlijk is. Ik ben sterk genoeg om het op te vangen, maar het raakt ook mijn naasten, mijn zoon en mijn moeder. In twee weken tijd ben ik versleten voor iemand die vrouwen mishandelt en voor een failliet zakenman. Blijkbaar lig ik bij mensen in de verkeerde schuif en ik wil dat dit stopt", besluit Loridon in Het Laatste Nieuws.

Photo News / Mieke Geysmans

NIET TE MISSEN