Opmerkelijk: Pascale Naessens doet het met Lidl

Het lijkt misschien geen voor de hand liggende samenwerking: gezondheidsgoeroe Pascale Naessens die de handen in elkaar slaat met een gigaketen als Lidl en toch is het net dat waar Lidl dezer dagen mee kan uitpakken.

mgeysmans

Zij verkopen namelijk 'Mijn Pure Keuken 1' en 'Mijn Pure Keuken 2', de twee bestsellers van Naessens over gezonde voeding, gebundeld in 1 boek voor de prijs van 19,99 euro. En het gaat overigens niet om een op-is-op stunt, waarbij Lidl een groot lot heeft kunnen opkopen en zo hun naam zonder veel omhalen aan de ster heeft kunnen koppelen. Neen, want, moest het boek uitverkocht zijn in de vestiging van je keuze, dan kan je de bundel gewoon nabestellen.

Opmerkelijk als je beseft dat Pascale Naessens met 'Mijn Pure Keuken' heel wat lof haalde en ook enkele internationale prijzen in de wacht wist te slepen. In de kookboeken legt Naessens haar gezonde levensstijl uit, en geeft ze handige, gemakkelijke recepten om zelf ook gezonder door het leven te stappen en meteen blijvend enkele kilootjes te verliezen. "Als model zat ik constant in een strijd verwikkeld omwille van mijn gewicht. Ik was dat diëten zo beu, dat ik op zoek ging naar een manier van eten waardoor ik alles wel kon blijven eten en ook smakelijke gerechten kon bereiden zonder dik te worden. Jarenlang heb ik medische boeken doorgenomen op zoek naar het ideale voedingspatroon. En bij mij werkt de levenswijze echt, sinds ik zo leef en eet kom ik geen grammetje meer bij en ik geniet iedere dag opnieuw van de heerlijkste gerechten."

Photo News / Mieke Geysmans

NIET TE MISSEN