Vier studenten stelen barkruk en 'voetballen' met frietketel

Vier studenten zijn in de nacht van dinsdag op woensdag opgepakt in de Kommekensstraat nadat ze een barkruk hadden gestolen en onder meer een wagen hadden beschadigd.

drombouts

Om 4.50 uur zag de politie op camerabeelden hoe vier jonge kerels het te bont maakten in de Leguit. Een van de mannen had zelfs een barkruk bij zich. Er werd onmiddellijk een interventieploeg ter plaatse gestuurd.

Op de beelden was ook nog te zien hoe een van de verdachten een blikje drank tegen een geparkeerde wagen gooide en er nadien ook nog tegen stampte. De vier vandalen wandelden verder en begonnen dan te 'voetballen' met een frietketel die bij het huisvuil stond. De ketel lieten ze nadien in stukken achter op de rijbaan in de Leguit.

Het viertal door de inspecteurs aangetroffen in de Kommekensstraat. Een van hen zeulde nog steeds een barkruk mee. Die bleek gestolen te zijn in Maison Clic'eau op de Tavernierkaai.

De vier verdachten stelden zich zeer arrogant op wanneer hen werd gewezen op de schade en de diefstal. Ze werden ter plaatse gearresteerd en overgebracht naar het politiekantoor waar ze eerste even mochten afkoelen.

Beeld Google Maps

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio