1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Zidane: "Hazard is momenteel hét model"

Heeft hij een glazen bol of niet? We beginnen er stilaan toch aan te twijfelen. Vier jaar geleden noemde Zinédine Zidane de toen amper 19-jarige Eden Hazard al "dé ster van de toekomst". Nu doet voormalige Franse wereldster er nog een schepje bovenop: "Hazard is hét model nu".

fvranckx

Zidane doet niet vaak uitspraken in de media, maar als hij het doet dan worden zijn woorden met aandacht genoteerd. Gisteren was dat nog eens het geval. De co-trainer van Real Madrid gaf tijdens een persconferentie wat meer uitleg over een liefdadigheidsmatch ten voordele van de Filippijnen.

Onze collega's van La Dernière Heure maakten van de gelegenheid gebruik om Zidane nog eens enkele vragen te stellen over Hazard, die momenteel de pannen van het dak speelt bij Chelsea.

"Voor de jongsten onder ons is hij, samen met enkele andere spelers, vandaag het model, het voorbeeld. Wat hij doet, is fantastisch", stak "le numéro 10" zijn bewondering voor de Rode Duivel niet onder stoelen of banken. "Ik heb Eden Hazard al gevolgd sinds hij nog bij Lille speelde. Ik had hem op het oog omdat ik van goede voetbalspelers hou. Op het terrein, is hij het die het doet. Hij maakt het spel. Dat is een plezier om te mogen zien."

Lees ook: Zidane ziet in Hazard "dé ster van de toekomst"

FiVr, Foto's PN

MEER OVER Eden Hazard

MEER OVER VOETBAL