Koen De Bouw wordt 'Professor T'

Koen De Bouw wordt 'Professor T'

Koen De Bouw wordt 'Professor T'

Print
De agenda van acteur Koen De Bouw blijft ontzettend drukbezet. Uw krant vernam in primeur dat de acteur is gevraagd voor 'Professor T', een gloednieuwe fictieserie bij Eén.

Het fictieproject 'Professor T', de voorlopige werktitel, zit in een vroege fase. "Het komt ten vroegste op het scherm in het najaar van 2015, misschien zelfs pas 2016", bevestigt Anneke Ernon van VRT.

De reeks is geen klassieke dramareeks, zoals zovele reeksen waarin we Koen De Bouw de voorbije jaren aan het werk zagen. Er zitten ook wat komische elementen in. De titel slaat op het personage van Koen. Hij speelt Professor T. Waarvoor de T staat, zal later onthuld worden.

De Bouw liet onlangs al met een gastrol in 'Safety first' zien dat hij ook rollen met een komisch tintje aankan. En vanaf 19 maart is De Bouw ook te zien in het komische 'Achter de feiten', de officieuze opvolger van 'In de gloria' op Eén. Verder ziet u hem dit voorjaar in 'Deadline 25/5'.

Onlangs vertelde hij in uw krant dat hij pas tegen 2016 tijd heeft om met regisseur Erik Van Looy te werken aan de nieuwe speelfilm 'De premier'.

Lees meer in uw krant.

Tom Vets

Foto SVDE

.

Nu in het nieuws