Zelfs salontafel 'Wauters vs Waes' krijgt eigen Facebookpagina

Koen Wauters zette de stand in 'Wauters vs Waes' maandagavond op 4-3, nadat hij bewees psychologisch sterker te zijn dan Tom Waes. Het leek in het begin een saaie aflevering te gaan worden, maar het draaide uit op alweer een avondje toptelevisie. Dat bleek (eens te meer) op Facebook.

jatimmermans

Net als na elke vorige maandagavond bleef het niet stil op de sociale media. In het verleden werden al speciale fanpagina's aangemaakt van onder meer 'de klankman in de koffer' en 'het slimme meisje van de klas van Waes', en ook enkele grappige uitspraken in het programma kregen duizenden likes.

Ook de geïsoleerde ruimte waar Wauters en Waes zich 72 uur lieten opsluiten zorgde voor komische momenten. Zo lag wellicht de helft van de kijkers plat van het lachen toen het salontafeltje waar het duo even op leunde het begaf en de twee tegen de grond gingen. We hadden het eigenlijk kunnen voorspellen, maar niet veel later dook er al de Facebookpagina 'Salontafels zijn niet om op te zitten' op. Dinsdagochtend telde die al meer dan 14.000 likes. Op de tijdlijn wordt er ook wel geklaagd over de nieuwe 'trend' om van alle leuke fragmenten of uitspraken een Facebookpagina uit de grond te stampen.

De officiële Facebookpagina van 'Wauters vs. Waes' telt voorlopig 84.507 fans.

Foto Facebook

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER