Kempens koppel opent interieurzaak in Lier

Kempens koppel opent interieurzaak in Lier

Kempens koppel opent interieurzaak in Lier

Print
Lier - Gilles Roelants en zijn partner Pascale Lequesne openen vandaag, zaterdag, aan de Rechtestraat 12 in Lier interieurwinkel Dimensi. U vindt er meubelen, decoratie, verlichting en geschenken voor ieders budget.
Ramses Dobbeleers en zijn zus Thaïs uit Zoersel zijn eigenaar van het Dimensi-concept. "Het idee is ontstaan toen ik met mijn vriendin Kris een reis door Azië maakte. Toen hebben we enkele kleinere producten meegebracht die we hier zeer gemakkelijk aan vrienden konden verkopen. Vrij snel nadien hebben we dan vanuit Indonesië een container vol meubelen en decoratie naar België laten verschepen", zegt Ramses.

"We brachten die spullen eerst via garageverkoop aan de man om vervolgens in Westmalle een winkel te openen. Vorig jaar in december zijn we dan naar een winkel in Brecht verhuisd, waar we ook over een magazijn beschikken. Het is onze bedoeling om nog meer Dimensi-winkels te gaan openen en daarvoor zoeken we franchisenemers."

Lier is de eerste winkel in die rij. De franchisenemers zijn hier Gilles Roelants en Pascale Lequesne uit Grobbendonk. Gilles voert al enkele jaren schilder- en renovatiewerken uit, terwijl Pascale een interieurstyliste is.

De eerste twee weken is Dimensi Lier elke dag vanaf 10u open, op woensdag en vrijdag tot 19u, op andere dagen tot 18u. Tot 16 maart krijgt u een korting van 10 procent op al uw aankopen.

Info: 03.345.95.50, www.dimensi.be

Chris VAN ROMPAEY

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio