KV Mechelen zet thuis 10 Lokerenspelers opzij

KV Mechelen zet thuis 10 Lokerenspelers opzij

KV Mechelen zet thuis 10 Lokerenspelers opzij

Print
KV Mechelen heeft thuis met 1-0 van Lokeren gewonnen. Lokeren kwam nog voor de rust met zijn tienen te staan, na een domme actie van Denis Odoi. De bezoekers kwamen amper tot kansen, maar ook de 2-0 viel uiteindelijk niet meer.

De thuisploeg kon na een half uur spelen profiteren bij een vrije trap. Odoi en Vanaken liepen in elkaars weg, waardoor Junker Lokeren-goalie Copa in de korte hoek kon verslaan. Eerder had Kosanic al een vrijschop op de lat gemikt. Niet veel later stond het bijna 2-0. Op de linkerflank belandde een voorzet die voor Trajkovski bedoeld was bij Mertens, maar Copa kon de bal nog net op tijd klemmen voor de doellijn. Lokeren-verdediger Denis Odoi haalde de rust niet. Hij kreeg rood voor onbesuisd doorgaan op de enkel van Cordaro. Ref Delferière stuurde hem onverbiddelijk richting douches.

Een kwartier voor het einde werd de 2-0 van Trajkovski afgekeurd voor buitenspel. Zijn collega Diabang stond ook al offside in de voorafgaande fase. Lokeren kreeg op het einde nog de kans op de gelijkmaker met een vrije trap, maar De Pauw schoot in de muur. Voetballend liep het niet voor Lokeren, dat niet meer tot scoren kwam en zich bij de nederlaag moest neerleggen. De Waaslanders missen door een vijfde gele kaart voor Vanaken hun goudhaantje in de derby tegen Waasland-Beveren, volgende week. KV Mechelen ontdoet zich voorlopig van de 13de plaats in het klassement.

MCe, beeld Photo News

MEER VOETBALNIEUWS