Decamps verlaat immogroep PROMOCON

Decamps verlaat immogroep PROMOCON

Decamps verlaat immogroep PROMOCON

Print
Mortsel - Naranjo Decamps zet na tien jaar een punt achter 'zijn' verhaal bij immogroep Promocon. De ondertussen ex-zaakvoerder en fractieleider van Mortsel Anders verlaat het bedrijf met onmiddellijke ingang om zelf een nieuw project uit te bouwen.
“Woningen verkopen en verhuren werden voor mij veeleer een hobby dan een job. Het is een passie waar ik mee opsta en ga slapen”, zegt Decamps. “Ik vormde in de loop der jaren daarbij ook een geheel eigen visie over de manier waarop ik dit wil doen. En helaas sluit deze visie niet meer aan bij de visie van de aandeelhouders van de Promocon-groep. Ik ben mijn uiterst professionele collega’s, waarmee we eigenlijk één familie vormden, wel erg dankbaar voor alles.”

Hoe de toekomst er gaat uitzien voor Decamps is vooralsnog niet helemaal duidelijk. Hij werkt volop aan een naar eigen zeggen vrij uniek project dat de immowereld moet innoveren. “Het vastgoedgebeuren vindt voor mij rond de kerktoren plaats. Let op: rond zowat elke kerktoren. De lokale binding is cruciaal. Vanuit die optiek wil ik mijn klanten op alle vlakken kunnen bijstaan in de verkoop en verhuur van hun eigendom. Maar tegelijk ook in de aankoop van iets nieuws. Kopers begeleiden bij de aankoop van hun eigendom of aankoopbemiddeling, dat gebeurt door Belgische makelaars amper de dag van vandaag. En dat concept wil ik nu de komende periode helemaal vorm geven, op punt stellen en op zeer korte termijn, vanuit de thuisbasis Mortsel natuurlijk, in de markt zetten.”

SSl

Archiefbeeld WH

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio