Week van de diëtist in het AZ Herentals

Print
Herentals -

Van 24 tot 29 maart vindt de week van diëtist plaats. Thema dit jaar is 'Gezond tussendoor'. Naar jaarlijkse traditie nemen ook de diëtisten van het AZ Herentals deel aan deze week met een infostand en gratis kennismakingsgesprekken.

Op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 maart kunt u aan de infostand van de diëtisten van het AZ Herentals terecht voor meer informatie en vragen rond het thema 'Gezond tussendoor'.
Ook krijgt u de kans om te proeven van verschillende gezonde tussendoortjes. De infostand staat van 10 tot 14 uur aan de inschrijvingen op de 1e verdieping.

Verder kunt u ook bij de diëtisten terecht voor een gratis kennismakingsge­sprek van 15 minuten waarin ze hun werkwijze toelichten. Elke bezoeker krijgt een kleine attentie. Voor deze kennismakingsgesprekken kunt u best tijdig reserveren, want de plaatsen zijn beperkt. Er zijn gesprekken mogelijk van maandag 24 tot en met donderdag 27 maart. Een afspraak hiervoor maken kan via de dienst afspraken op het nummer 014 24 61 60.

Voor meer informatie: Dieetafdeling AZ Herentals: t 014 24 60 94 of t 014 24 60 90.

Marc HELSE
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio