Overvaller slaat uitbater nachtwinkel met koevoet

Overvaller slaat uitbater nachtwinkel met koevoet

Overvaller slaat uitbater nachtwinkel met koevoet

Print
Wilrijk - In nachtwinkel Shyam Minimarket in de Heistraat in Wilrijk werd donderdagavond rond 20.15 uur een overval gepleegd. De uitbater van de zaak liep daarbij verwondingen op na een slag met een koevoet.

De politie werd verwittigd door een toevallige voorbijganger die een schermutseling zag in de nachtwinkel. De getuige zag twee mannen ruzie maken en plots gaf één van hen een vuistslag aan de ander. Hierop liep de verdachte naar buiten. Wat verderop stopte hij met lopen en wandelde hij schijnbaar achteloos verder. Hij verdween in onbekende richting.

Toen de inspecteurs ter plaatse kwamen troffen ze in de winkel de uitbater van de zaak. Die had een bloedende wonde aan het hoofd. Hij werd overgebracht voor verzorging naar het Sint-Augustinusziekenhuis. Hij kon nog niet worden verhoord.

Koevoet

Tijdens het onderzoek bleek dat de verdachte was binnengekomen in de winkel. Wat er dan is gebeurd blijft voorlopig onduidelijk. In elk geval ontstond er een schermutseling tussen de dader, de winkelier en een kameraad van de winkelier. De verdachte wilde op zeker moment naar buiten lopen en de uitbater wilde hem dat beletten. Uiteindelijk gaf de verdachte eerst enkele vuistslagen aan de beide slachtoffers en daarna kreeg de winkelier ook nog een stevige klap op het hoofd met een koevoet.

De verdachte kon dan toch naar buiten lopen, vermoedelijk zonder buit. De kameraad van het slachtoffer was tijdens het onderzoek niet meer ter plaatse. Ook hij zal later nog worden verhoord. Van de feiten werden camerabeelden gemaakt in de winkel. Die worden ter beschikking van de politie gesteld.

Beeld: google maps

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio