Mannengilde organiseert Nacht van de Man

Mannengilde organiseert Nacht van de Man

Mannengilde organiseert Nacht van de Man

Print
Heist-op-den-Berg - De Itegemse Mannengilde organiseert zaterdag de Nacht van de Man 2014 in de parochiezaal 'Kleine Haring' van Itegem.
"Het is een avond voor alle mannen met ventenactiviteiten als nagelklop, kaart spelen of gewoon gezellig iets drinken. We gaan ons jaarprogramma voorstellen en alles gebeurt in een gemoedelijke sfeer. Alle achttienplussers kunnen lid worden, je hoeft zelfs niet echt van Itegem te zijn. Voor tien euro kan iedereen lid worden", zegt voorzitter Steven de Keuster.

De Itegemse Mannengilde kreeg vorig jaar heel wat media-aandacht. Nu de storm wat is gaan liggen, kunnen ze toch nog altijd rekenen op een stevige ledenbasis. "Het ledenaantal ligt nog altijd op ongeveer 130. Daar zijn we heel tevreden mee."

Later dit jaar volgt onder andere nog een wijnproeverij, een voetbalwedstrijd van Heist, een duikinitiatie, een veldrit, een trappistenavond, paintball, bezoek aan brouwerij, kerstschaatsen, een kwis, een koppelviswedstrijd en de kinderloopkoers. De wedstrijden van de Rode Duivels op het WK gaan we ook op groot scherm geven", zegt de voorzitter tot slot.

Bert Provoost

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio