Café 't Laer heropent met nieuwe uitbaters en opgepoetst imago

Café 't Laer heropent met nieuwe uitbaters en opgepoetst imago

Café 't Laer heropent met nieuwe uitbaters en opgepoetst imago

Print
Heist-op-den-Berg - Eind vorig jaar nam uitbater Tommy Van Tilborgh café 't Laer op de Westerlosesteenweg over. Ondertussen zit ook zijn vriendin Cindy van den Bergen mee in de zaak en staat het koppel te popelen voor de officiële heropening nu zaterdag.

De nieuwe uitbaters stelden alles in het werk om van 't Laer weer een bloeiende zaak te maken. Voor de overname, was het café meer dan een half jaar gesloten. In de buurt stond het etablissement niet meteen bekend voor zijn goede reputatie. "De plek was wat in de vergetelheid geraakt, maar we willen met een geheel nieuwe aanpak naar buiten komen om de zaak weer een positief imago te geven.", zegt het koppel.

Tommy en Cindy een aantal ambitieuze plannen voor de toekomst. "We hebben bijvoorbeeld een biljart- en tafelvoetbaltafel en we zoeken nog volop naar geïnteresseerden om er een ploeg voor op te richten. Bij het biljart zou het aanvankelijk nog gaan om een ploeg voor liefhebbers, maar op termijn zou er ook wel competitie inzitten. Als we een ploeg verzameld krijgen, genieten de leden bij ons uiteraard ook van de nodige voordelen tijdens hun trainingen. Verder is het de bedoeling om nog heel wat andere activiteiten te organiseren, zoals optredens, karaokeavonden en een barbecue- of mosselfeest in de zomer. Zowel jong als oud is bij ons welkom en er is voor iedereen wat wils."

Op de dag van de officiële inhuldiging gaat het café open vanaf 14u. Vanaf 20u wordt live band Sum.Of.A.Kind op de planken verwacht. Dj Polle Wolle verzorgt de afterparty tot in de late uurtjes.

Kristof Van Rompaey

Foto Dirk Vertommen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio