Leerlingen KTA krijgen les van Kelly Pfaff

Print

Leerlingen KTA krijgen les van Kelly Pfaff

Lier - De leerlingen van het zesde jaar Schoonheidsverzorging en het zevende specialisatiejaar Haarstilist kregen donderdag les van niemand minder dan Kelly Pfaff. Het gaat om een nieuw project van het KTA, dat leerlingen een blik wil gunnen achter de schermen van de showbizz.
"Sommige van onze afgestudeerde leerlingen komen in het wereldje van de showbizz terecht. We willen hen daar tijdens hun opleiding al mee laten kennismaken. Het is onze bedoeling dat ze ontdekken wat er aan een show of theaterprogramma qua visagie en haarstyling voorafgaat", zegt directeur Christophe Van Wambeke.

"In september zijn we met het voorbereidende werk begonnen en contacteerden we verscheidene productiehuizen. Binnenraken in die wereld verliep eerlijk gezegd niet van een leien dakje. Toch zijn we er vorige maand in geslaagd om met onze leerlingen in februari een bezoek achter de schermen van de musical 'De tovenaar van Oz' te brengen", zegt Brit Meulders, leerkracht Haarzorg.

"Volgende maand mogen onze leerlingen de voorbereidingen van de cast van 'Familie' observeren en gedurende vier dagen kunnen ze in kleine groepjes de opmaak van de presentatoren van 'Café Corsari' meemaken. Maar omdat we ook willen dat de leerlingen zelf de handen uit de mouwen steken, hebben we voor hen een workshop met de bekende mediafiguur en visagiste Kelly Pfaff geregeld", gaat Meulders verder.

Chris VAN ROMPAEY

Foto's Joren De Weerdt.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio