AG Insurance betaalt psychologen voor personeel

AG Insurance betaalt psychologen voor personeel

AG Insurance betaalt psychologen voor personeel

Print
Het verzekeringsbedrijf AG Insurance gaat dit jaar 250 mensen aanwerven. Daarvan gaan er 65 naar nieuwe arbeidsplaatsen. Het bedrijf investeert ook in psychologische begeleiding, fitness en een boodschappendienst voor zijn personeel.

"Vanaf mei krijgen onze werknemers in Berchem een fitnesscentrum, zodat ze kunnen sporten op het werk. Onze werknemers in Charleroi hebben al zo'n fitnesscentrum. 38 procent van het personeel maakt daar gebruik van", zegt woordvoerder Gerrit Feyaerts.

Het bedrijf wil ook meer geld uittrekken om het privéleven van zijn werknemers makkelijker te maken. "Tweeverdieners hebben vaak geen tijd om 's avonds nog naar de winkel te gaan of huishoudelijke taken te doen. Daarom openen we in mei in Berchem een winkeldienst. Werknemers kunnen er 's ochtends producten zoals koffie en melk kopen, maar ook hun voorschriften voor de apotheek bestellen, hun strijk meegeven of kapotte kleren laten herstellen. Ze kunnen die dan 's avonds afhalen. De werknemers betalen enkel de waarde van de producten, of de dienstencheques voor de strijk. Wij betalen het loon van de winkelbediende die dat allemaal regelt."

Tot slot wil AG Insurace ook zijn psychologische dienst uitbreiden. "Wij bieden per jaar voor elk lid van het gezin zes consultaties bij een psycholoog of een andere welzijnswerker aan", zegt Feyaerts. "Als een kind van een van onze werknemers bijvoorbeeld wordt gepest, kan die werknemer daar op onze kosten professionele hulp voor inschakelen. We betalen ook de kosten voor relatietherapeuten terug. En als een van onze werknemers beslist om te scheiden van zijn partner, betalen wij de juridische consultatiekosten."

CWIL

Archieffoto Photo News

.

Nu in het nieuws