Feestmarkt en carnaval zorgen voor ambiance.

Print
Ranst - De Oelegemnaars vieren carnaval steevast uitbundig en ze gooien er ook nog een feestmarkt boven op. De feestmarkt neemt op zondag 2 maart de dorpskern in. Vanaf 9 uur is iedereen welkom op de markt. Naast de traditionele verkoopskramen kan u er ook kennis maken met de Oelegemse verenigingen. U kan er ook optredens meemaken. De reggaeband Reunite speelt vanaf 11u. Daarna is het beurt aan de dansgroep Style-2-Use. Vanaf 13 uur speelt Brood zonder Boter rock covers.
De feestelijkheden gaan verder op dinsdag 4 maart. Vanaf 14 u worden de kinderen verwacht in café De Leeuw op het Torenplein. Daar wordt een prinsje en prinsesje carnaval verkozen en alle deelnemers krijgen een verrassing.
Het echte carnavalsfeest brandt los op dinsdagavond. Deelnemers vanaf zestien jaar schrijven zich in tussen 20 en 23u in de tent aan de Molen in de Kerkhoflei of in café De Leeuw. Er zijn prijzen in uiteenlopende reeksen. Naast een prins en prinses Carnaval zijn er nog geldprijzen weggelegd voor de beste duo’s, de beste groepen en de grootste flop. Wie wil komen meevieren is welkom en om niet uit de toon te vallen, komt u best verkleed.
Sylvain Liekens
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio