Herbert Flack speelt ook Van In uit Aspe op de planken

Herbert Flack speelt ook Van In uit Aspe op de planken

Herbert Flack speelt ook Van In uit Aspe op de planken

Print
Herbert Flack zal in het stuk ASPE. Moord in het theater! van theatergezelschap Uitgezonderd. Theater! de rol van hoofdinspecteur Van In vertolken. Op 10 januari gaat het allereerste ASPE theaterstuk in première.

Aspe-fans hoeven niet te treuren nu het doek gevallen is over de succesvolle televisieserie Aspe. Auteur Pieter Aspe pakt uit met een theaterversie van Aspe. Daarvoor schrijft hij speciaal een nieuw verhaal. De auteur slaat daarvoor de handen in elkaar met regisseur en theaterproducent Frank Van Laecke, die ook het stuk regisseert. Niemand minder dan Herbert Flack vertolkt de rol van hoofdinspecteur Van In.

Op 10 januari 2015 gaat het theaterstuk ASPE. Moord in het theater! in première in de Stadsschouwburg van Brugge. Regisseur Van Laecke stoomt een indrukwekkende BV-cast klaar voor een reeks voorstellingen langs de Vlaamse theaters.

ASPE. Moord in het theater! speelt van 16 januari tot 1 februari 2015 in Theater Elckerlyc op de Frankrijklei in Antwerpen. Tickets reserveren kan op www.moordinhettheater.be of via het ticketnummer 070 691 002.

.

Nu in het nieuws