Naar een nieuwe gezondheidszorg

Naar een nieuwe gezondheidszorg

Naar een nieuwe gezondheidszorg

Print
Antwerpen - De organisatie Timotheus vzw vraagt zich af hoe de gezondheidszorg van morgen er uit zal zien. En nodigt eenieder uit om samen met Inge Vervotten te komen meedenken.
Volgens Timotheus staan we voor grote maatschappelijke veranderingen, voor nieuwe paradigma's. De huidige structuren voldoen niet meer aan de noden van de hedendaagse samenleving. Dat geldt ook voor de gezondheidssector.
Mede-oprichter van Timotheus Philippe Vandevorst stelt zich dan ook volgende vragen: "Welke stappen moet de zorgsector zetten? Wat zijn de uitdagingen die daarbij komen kijken? En hoe kunnen we voor een vlotte transitie zorgen? Op deze vragen mogen mensen hun inkijk geven tijdens het worldcafé rond gezondheidszorg."

Dit denkwerk gebeurt samen met Inge Vervotte tijdens een co-creatief worldcafé. Philippe Vandevorst: "Dit is een creatief proces. Je neemt plaats aan gesprekstafels waar je in dialoog gaat en jouw kennis, ervaring en wijsheid uitwisselt over een bepaald thema."

Deze dag heeft plaats op zaterdag 1 maart van 9.30 tot17.00 uur. In de Kluizerij, Aalsterse dreef / Affligemdreef 1, te Affligem. Inschrijven op www.timotheus.org of op het nummer 03.644.06.60.

Wilfried Defillet
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio