Jonas Van Geel kaapt hoofdrol weg in Bowling Balls

Jonas Van Geel kaapt hoofdrol weg in Bowling Balls

Celebs

Jonas Van Geel kaapt hoofdrol weg in Bowling Balls

Print

Maandag werd al een groot deel van de cast van Bowling Balls bekend gemaakt. Naast Wim Opbrouck, Nathalie Meskens, Peter Van den Begin en Filip Peeters maakt ook Jonas Van Geel zijn opwachting in de film van Marc Punt.

Marc Punt is bijzonder blij met de toezegging van Jonas. Het 29-jarige manusje-van-alles is enorm druk bezet. "Jonas is een absoluut toptalent. Hij is enorm veelzijdig, maar daardoor ook zeer drukbezet. Ik ben dan ook apetrots dat hij meedoet in Bowling Balls. Het wordt zijn eerste echt grote rol in een langspeelfilm", zegt Punt.

Volledige cast

Jonas Van Geel vertoeft alvast in goed gezelschap, ook Wim Opbrouck, Nathalie Meskens, Peter Van den Begin, Filip Peeters, Sven De Ridder, Charlotte Vandermeersch, Manou Kersting, Peter Thyssen, Herwig Ilegems, Jenne Decleir en Silke Becu zegden al toe. De film zelf belooft een donkere komedie te worden waarin het leven van rivaliserende motorbendes belicht wordt. "Of ik bang ben dat er bepaalde motorbendes zich aangesproken gaan voelen? Niet in het minst. Ze vroegen me hetzelfde toen ik de serie Matroesjka's regisseerde. Sommigen hadden schrik dat pooiers zich aangesproken gingen voelen, maar wat bleek? Ze keken net met vol enthousiasme naar de serie om te kijken of ze wel waarheidsgetrouw was."

Photo News / Evelien Geboers

NIET TE MISSEN