Chelsea gaat in zee met 'The Simpsons'

Chelsea gaat in zee met 'The Simpsons'

Chelsea gaat in zee met 'The Simpsons'

Print
In navolging van onder meer Lionel Messi en Cristiano Ronaldo heeft nu ook Eden Hazard zijn gele evenknie als een Simpson. Chelsea sloot woensdag een merchandisingdeal met Twentieth Century Fox, het bedrijf achter 'The Simpsons'. In dat kader kregen Hazard en zijn Chelsea-ploegmaats Petr Cech, Frank Lampard, John Terry en Fernando Torres een Simpson-alter ego.

Dit betekent echter niet dat de Rode Duivel volgende maand op het Amerikaanse FOX te zien zal zijn in de speciale voetbalaflevering waarin Homer Simpson als scheidsrechter naar het WK in Brazilië trekt.

"Op dit moment hebben wij gewoon een merchandisingdeal gesloten met Twentieth Centruy Fox", reageert een woordvoerder van Chelsea tegenover Het Laatste Nieuws. "Poppetjes van Bart en Homer zullen in onze uitrusting te koop zijn. Meer ook niet. Die cartoons van onze spelers waren enkel bedoeld voor de lancering."

Chelsea is niet de enige voetbalclub die 'The Simpsons' op die manier promoten. Ook van Barcelona, Zenit, Corinthians, Porto, Juventus en Boca Juniors zullen er binnenkort gelijkaardige Simpsons-poppetjes te koop zijn.

Belga, Foto Twitter

Meer sportnieuws