Mode

Herfstcollectie H&M is schot in de roos

Print

Herfstcollectie H&M is schot in de roos

Gisteren stelde H&M haar nieuwe herfstcollectie voor aan 600 gasten, tijdens de modeweek in Parijs. Het hele gebeuren ging door in het prachtige Grand Palais. Beroemdheden zoals Miranda Kerr en Jessica Alba wilden de show niet missen, en zaten de kleren dan ook vanaf de eerste rij te bewonderen. Het was dan een feeëriek spektakel, waar werd gelet op de kleinste details.

Niet alleen de collectie was gisteren nieuw, voortaan gaat het oude H&M Key Pieces door het leven als H&M studio. De collectie wordt een limited editie, en zal wereldwijd in 250 winkels te verkrijgen zijn, alsook online. Op 4 september zullen de kleren verkrijgbaar zijn.

Over de kleren

Het is een zeer nonchalante collectie met veel gedrapeerde stukken. Een mooie mix tussen het dragen van vrouwelijke items in combinatie met mannelijke stukken, is wat H&M in de herfst voor ons in de aanbieding heeft.

De stoffen van de kleding bestaan voornamelijk uit satijn, kasjmier en fluweel. Maar H&M heeft ook nep bontjassen in de aanbieding. De kleren worden ook vaak voorzien van extraatjes zoals pailletten en borduurwerk.

Mademoiselle Agnes

Iedereen kon de show gisteren live volgen. Die werd gehost door niemand minder dan de Franse fashion expert Mademoiselle Agnes. Zij interviewde live verschillende VIP aanwezigen en liet de kijkers zelfs mee kijken achter de schermen.

Zo zei Miranda Kerr volgens een persbericht van H&M dat ze blij was om te show te mogen zien. Ze vindt H&M een fantastisch merk omdat het betaalbaar, draagbaar en vooral erg modieus is. Jessica Alba zegt dan weer gek te zijn op H&M. Ze vindt er altijd wel iets naar haar zin.

Foto H&M / Evelien Geboers

NIET TE MISSEN