Joke Van de Velde: "Er is seksuele spanning tussen mij en Kürt Rogiers"

Joke Van de Velde heeft al een hele tijd een boontje voor Q-Music collega Kürt Rogiers, zo gaf ze gisteren toe tijdens de Wim O-show.

mgeysmans

"Ik ontmoette Kürt een eerste keer toen ik 18 jaar oud was. Ik was in Bodrum op vakantie met mijn toenmalige liefje, toen ik Kürt op het strand spotte. Hij had een prachtige glimlach en zijn lichaam was heerlijk bruin. Ik merkte al snel dat er een seksuele spanning tussen ons was. Als ik me insmeerde met zonnebrandolie dan zat hij stiekem naar mij te kijken", steekt Joke Van de Velde van wal.

Volgens de voormalige miss zouden zij en Kürt kort nadien elkaar tijdens een nachtwandeling op het strand zijn tegengekomen. "Ik dacht: nu gaat het gebeuren, maar Kürt zei enkel: 'Jij en je vriendje vormen een heel mooi koppel', en weg wij hij." Ook nu blijft Joke voelen dat er wel degelijk meer aan de hand is tussen haar en Kürt: "Als ik hem hier door de redactie zie lopen, moet ik mezelf altijd in de wangen knijpen en er mezelf aan herinneren dat die tijd op het strand voorbij is en we nu enkel maar collega's zijn."

Kürt zelf kon de dag nadien amper zijn oren geloven: "Ik was daar voor opnames voor Costa, ik zat gewoon in mijn rol, maar ik ben benieuwd wat Joke er weer van gemaakt heeft."

Photo News / Mieke Geysmans

NIET TE MISSEN