Zoon boer Willy (Boer zkt. Vrouw): "Papa stop met liegen!"

Zoon boer Willy (Boer zkt. Vrouw): Papa stop met liegen!

Celebs

Zoon boer Willy (Boer zkt. Vrouw): "Papa stop met liegen!"

Print

Arno Vernaeve (22) is de zoon van de alom gekende boer Willy (63) die mee deed aan het programma Boer zkt. Vrouw. Arno is het beu dat zijn vader aandacht zoekt met verhalen die meestal niet waar zijn.

"Alle aandacht, goed of slecht, daar geniet papa van. Daarom zit hij trouwens zo vaak in België. Al die vrouwelijke aandacht die hij daar krijgt, daar fleurt hij van op. Hij moet echt eens leren zwijgen, zeker wat zijn privéleven betreft. Die verzinsels moeten stoppen", zo valt Arno met de deur in huis bij TV-Familie.

Nieuwe vriendin

Volgens Willy wordt hij overstelpt met liefdesbrieven van hopen vrouwen. Hij zou nu zelfs een nieuwe relatie hebben. Maar daar denkt zijn zoon anders over. "Hoe erg het ook klinkt: je moet mijn pa niet zomaar geloven. Vooral in de boekjes zegt hij soms dingen om in de aandacht te komen. En vaak gaat het om pure verzinsels." Het verhaal van de nieuwe vriendin is dus verzonnen.

Antidepressiva

Willy neemt volgens zijn zoon al een aantal jaren antidepressiva. "Zonder die pillen zou het echt onleefbaar zijn. Papa doet echt zijn best om de pillen af te bouwen, maar het lukt niet zo goed. Zodra hij de dosis verlaagt, hervalt hij meteen in een negatieve spiraal en loopt hij er bijzonder triest bij", aldus Arno.

Photo News / Evelien Geboers

NIET TE MISSEN