'Da Rick' een jaar na overlijden 'Da Boy Tommy': "I love the 90's wordt eerbetoon vol jumphits"

Print
Het is vandaag precies één jaar geleden dat Tommy Debie, beter gekend als Da Boy Tommy, bezweek aan de verwondingen die hij in november 2012 had opgelopen tijdens een verkeersongeval in Nieuwpoort. Zijn boezemvriend Flor 'Da Rick' Theeuwis zal op 12 april tijdens I love the 90's - The party in de Ethias Arena in Hasselt een eerbetoon brengen aan Da Boy Tommy. "Want ik mis hem nog steeds enorm."

Lees ook: DJ Da Boy Tommy bezwijkt aan verwondingen

Da Boy Tommy en Da Rick zetten het jumpgenre eind jaren 90 op de kaart in Vlaanderen met hits als 'Halloween' en 'Candyman'."Het valt mij nog steeds zwaar dat Tommy er niet meer is" vertelt Flor. "De voorbije maanden heb ik de tijd genomen om zijn afwezigheid proberen te plaatsen en te aanvaarden. Uiteraard mis ik hem nog steeds enorm als vriend en zeker ook als collega op het podium. Als wij samen gingen optreden, dan hadden wij er een spelletje van gemaakt om elkaar op het podium te pesten. Jammer dat ik dat nu niet meer kan!"

Tijdens de zevende editie van I love the 90's - The party zullen de jumphits van de twee vrienden verwerkt worden in een dj-set en optredens.

FiVr

MEEST RECENT