Leentje Jorissen is Miss Belgisch-Limburg

Leentje Jorissen is Miss Belgisch-Limburg

Leentje Jorissen is Miss Belgisch-Limburg

Print
Afgelopen zaterdag werd voor de twintigste keer Miss Limburg Internationaal gekozen. Er wordt een Belgische en Nederlandse Miss gekozen, degene met de meeste punten wordt dan Miss Limburg internationaal. Voor België won de 16-jarige Leentje Jorissen uit Zepperen. Maar het was de Nederlandse winnares, Eleonora Buys uit Venlo, die met de internationale titel aan de haal ging.

“Leentje was een terechte winnares”, zegt organisatrice Joseline Panis. Zij greep net naast de internationale titel. “Tja er moet natuurlijk iemand winnen, maar wij staan erg achter haar, we gaan haar een jaar lang begeleiden en ze heeft al een aantal modellenopdrachten opstaan, ze moet dus zeker geen schrik hebben, ze gaat dat heel goed doen”, zegt ze.

De eerste eredame voor Belgisch Limburg is Steffie Braekers (23) uit Heusden-Zolder. “Het was erg leuk om deel te nemen aan de verkiezing”, vertelt Steffie. “Ik heb er veel van bijgeleerd, en ik heb dan misschien niet gewonnen, ik hoop vooral dat ik dankzij deze ervaring toch veel opdrachten krijg om modeshows te lopen”, aldus Steffie. “Ik vind Leentje een terechte winnares en het was heel gezellig samen”.

GoTi, Foto SvDi

MEEST RECENT