Herenkleding De Zon kleurt zwart en wit

Herenkleding De Zon kleurt zwart en wit

Herenkleding De Zon kleurt zwart en wit

Print
Berlaar - Herenkleding De Zon op de Markt 69 in Berlaar bestaat 120 jaar. Voor zaakvoerders Koen Luyten en Heidi Verelst was dit het ideale moment om de winkel nog eens grondig te vernieuwen.
"Het is mijn overgrootvader die in 1894 herberg In De Zon opende, in de Dorpsstraat waar nu Kruidvat is. Hij hield niet enkel het café open, hij maakte er ook kostuums op maat. Later verhuisde het café naar de Markt 69, de plaats waar onze winkel voor herenkleding nu nog altijd gevestigd is.
Toen mijn vader Walter in 1958 mee in de zaak stapte, besliste hij samen met mijn grootvader om het café te sluiten", zegt Koen Luyten.

"De winkel werd sindsdien regelmatig vernieuwd en vergroot. Dit keer hebben we het pand volledig gestript. We zorgden voor een strakkere inrichting, nieuw meubilair en kozen voor zwart en wit, net als in de dameswinkel.
Momenteel beschikken we hier over een winkelruimte van zo'n tweehonderd vierkante meter."

Herenkleding De Zon was sinds 29 december gesloten. "Sinds de heropening zijn we opnieuw met het maken van maatpakken begonnen, iets wat we de voorbije 39 jaar niet meer gedaan hebben. We richten ons hierbij vooral op klanten die een modieus, gepersonaliseerd pak wensen. Verder blijven we zoals voorheen op het middensegment gericht, wat onze winkel erg toegankelijk maakt voor een breed publiek."

Het openingsweekend heeft De Zon al achter de rug, maar op 8, 9, 15 en 16 maart volgen de eerste opendeurdagen, zowel in de heren- als dameswinkel.

03.482.11.56, www.dezon.be

Chris VAN ROMPAEY
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio