Pieter Loridon: "Dit moet stoppen" (video)

Pieter Loridon: Dit moet stoppen (video)

Pieter Loridon: "Dit moet stoppen" (video)

Print
Pieter Loridon had zich voorgenomen niet te reageren op de verhalen die over hem en zijn ex Zoë Van Gastel zijn verschenen. Omdat zijn naasten naar eigen zeggen erg lijden onder de onaangename details die naar buiten zijn gekomen, doet hij dat nu toch. "Dit moet stoppen", zegt hij in een opgenomen boodschap op Facebook. Zijn ex-vrouw Jill Andersen heeft ondertussen een bericht gekregen van weekblad TV Familie.

De relatie tussen Pieter Loridon en Zoë Van Gastel liep enkele maanden geleden op de klippen. De ex-basketter en ondernemer zou haar op straat "een kopstoot" gegeven hebben, aldus het weekblad Story.

Pieter Loridon postte eerder deze week al een filmpje op Facebook waarin hij Zoë alle geluk toewenste. Verder wilde hij geen commentaar geven op hun breuk en op de vermeende oorzaak van die breuk.

Jill Andersen

Nu geeft hij toch zijn versie van de feiten: "Ik ben Zoë toevallig in een straat in Antwerpen tegengekomen. Wij hebben daar een heftige discussie gehad, wij hebben neus tegen neus gestaan voor een dertigtal seconden en de politie is daarbij gekomen. Wij zijn alle drie naar het politiekantoor gegaan om een verklaring af te leggen. Niemand heeft in een cel moeten zitten, maar iedereen heeft zijn verhaal gedaan en kon beschikken."

"Dit moet echt stoppen", zegt Loridon nog. In het filmpje laat hij een bericht zien dat zijn ex-vrouw Jill Andersen van het weekblad TV Familie heeft gekregen. Het blad vraagt Jill of Loridon ooit agressief geweest is tegenover haar en of hij echt "een gevaarlijke man" is. "Jill vond dat ik dit moest weten", aldus Loridon.

Bekijk hier het filmpje:

MEEST RECENT