New York bezoeken met Antwerpse stadsgids

New York bezoeken met Antwerpse stadsgids

New York bezoeken met Antwerpse stadsgids

Print
Connections gaat een exclusieve samenwerking aan met de bekende Belgische officiële stadsgids van New York: de Antwerpenaar Patrick van Rosendaal. Op zaterdag 22 februari komt hij naar Connections in Gent en Antwerpen om reizigers uitleg te geven over een unieke vorm van citytrippen in New York.
Van Rosendaal heeft in zijn rondleidingen niet alleen oog voor de grootste bezienswaardigheden van New York maar hij laat ook graag de favoriete plekjes van de inwoners van de stad zien. Aan de hand van een exclusieve samenwerking met deze Antwerpenaar die al 7 jaar in New York woont, biedt Connections verschillende thematische wandelingen in de Big Apple aan scherpe prijzen aan.

Zo kan iedereen New York ontdekken in zijn eigen taal (Nederlands of Frans) met een gids die heel goed begrijpt waar de Belgische toeristen naar op zoek zijn. Op zaterdag 22 februari komt van Rosendaal overgevlogen naar België om bij Connections in Gent (van 10u tot 12.30u) en Antwerpen (van 14.30u tot 17u) uitleg te geven over de vier verschillende themawandelingen.

MEEST RECENT