Grootste wielerzaak van de provincie geopend op A12

Grootste wielerzaak van de provincie geopend op A12

Grootste wielerzaak van de provincie geopend op A12

Print
Aartselaar - Fiets!, een zogenaamde XL store, heeft vandaag, vrijdag, de deuren geopend op de A12 in Aartselaar. Met ruime voorsprong een van de grootste winkels voor fietsen van de provincie Antwerpen.
Zowel verkopers, technici en de verantwoordelijken van de inkoop, marketing en IT staken de voorbije dagen de handen uit de mouwen om het pand klaar te krijgen. Met 1200 vierkante meter is het een van de grootste fietswinkels van de provincie.

In de zaak, gelegen tegenover BMW Jorssen tussen ZEB en McDonald's, vinden fietsliefhebbers een ruime keuze aan stads- en hybride fietsen, bakfietsen, kinderkarren, kinderfietsen, elektrische fietsen en mountainbikes. Maar ook kledij en toebehoren worden aangeboden. Een team van zes specialisten en technici staat garant voor een snelle service en herstellingen.

"We hebben ook een uitgebreid gamma e-bikes", zegt zaakvoerder Hendrik Winkelmans. "De elektrische fiets is al geruime tijd aan een opmars bezig, maar pas de laatste tijd zien we de verkoop sterk toenemen. We organiseren ook regelmatig testdagen."

De winkel opende vrijdag de deuren en is ook toegankelijk op zaterdag van 10u tot 18u. Ook op zondag 23 februari is de winkel open van 13u tot 15u.

www.fiets.be

JW

Foto Wim Hendrix

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio