Variety vol lof over Veerle Baetens (zonder blokjes)

Print

Variety vol lof over Veerle Baetens (zonder blokjes)

Veerle Baetens is donderdagavond terug neergestreken in Los Angeles om de campagne een laatste duwtje in de rug te geven. Op de luchthaven werd Veerle opgewacht door een visagiste, want enkele uren later moest ze al present zijn op een screening van het befaamde Amerikaanse filmblad Variety.

Het topmagazine schreef een recensie vol lof van maar liefst twee pagina's en zo kruipt 'The Broken Circle Breakdown' stilaan in een favorietenrol om op 2 maart de Oscar binnen te halen.

Van de lange vlucht was weinig te merken, want Veerle Baetens straalde als nooit tevoren wanneer ze toekwam aan het Arclight Theater. 'Uggly Betty' is no more: Met haar witte tanden glimlach past Veerle nu helemaal in de Hollywood scene.

Vlak voor de vragenronde genoot de actrice nog snel van een hapje sushi en daarna werd ze onder luid applaus ontvangen in een bomvolle zaal.

Het Variety-publiek dat hoog staat aangeschreven in de filmindustrie zou wel eens van cruciaal belang kunnen zijn om de laatste stemmen binnen te halen.

Vrijdagavond staat er nog een laatste screening op het programma van Veerle Baetens en Felix Van Groeningen en dan zit de promotiecampagne er officieel op.Dinsdag zijn de stembussen definitief gesloten en is het aftellen naar D-Day. Maar de laatste week is nog goed gevuld voor onze landgenoten met enkele officiële evenementen van de Academy op het menu.

Zaterdagavond sluit Johan Heldenbergh zich nog op het laatste nippertje aan bij de bende en hopelijk is zondag de cirkel helemaal rond met een gouden beeldje als ultieme beloning!

Lees ook: Veerle Baetens beslist: "Blokjes gaan eruit"

GR

MEEST RECENT