De Kudde organiseert Under Cover

De Kudde organiseert Under Cover

De Kudde organiseert Under Cover

Print
Laakdal - Op 22 februari organiseert De Kudde een Cover-festival in Het Buurthuis te Veerle-Heide. Twee geweldige cover-groepen zetten hun beste beentje voor.
Eerst start BOOST om 21u met een ijzersterke set. Nummers van Kings of Leon, De Kreuners, Admiral freebee, Emiliana Torrini, Raymond van het Groenewoud, Lady Gaga, The White Stripes, … staan zeker op hun playlist.
De Groep is ontstaan uit de restanten van het vroegere “No Name Yet” (de zanger-gitarist Kris en de drummer Werner) met toevoeging van een zangeres Marianne, bassist Enzo en de leadgitarist Bart. Zij brengen een mengeling van pop- en rock-covers van de jaren 70 tot nu.

Om 23u30 spelen The Waldies. Zij brengen heel wat ervaring mee zelfs de AB heeft voor hun geen geheimen. Hun set bestaat uit helden van vroeger en hedendaags geweld : The Doors, Abba, The Scabs, Rem,Moby, Triggerfinder, Daan, The Black Keys, … The Waldies zijn eind 2007 ontstaan door de inzet en ijver van Jef (gitarist), Koen (gitarist) en Guy(zang). Nadien zijn er een aantal wijzigingen geweest maar nu vervolledigen Dominik (keyboards), Jan (bas) en Paul (drums) de groep.

Om 1u30 is er nog een geweldige after-party met DJ TALZ.

Timing : Doors open : 20u Boost : 21u-23u The Waldes : 23u30-1u30 After party DJ TALZ : tot 3u30

Foto: Boost

Stefan Helsen
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio