Politie maakt jacht op motordieven

Politie maakt jacht op motordieven

Politie maakt jacht op motordieven

Print
Mechelen - De lokale politie van Mechelen is op zoek naar de chauffeur en de passagier van een bestelwagen die in november vorig jaar in de stad minstens vier motorfietsen hebben gestolen.
Na een verkenningstocht laadden de daders de buit op.

Speurders zoeken naar de personen die gebruikmaken van een bestelwagen waarmee de laatste twee weken in november 2013 motorfietsen werden gestolen. De politie heeft weet van diefstallen in de Pasbrugstraat, Liersesteenweg, Olivetenvest en Vesderstraat.

De nummerplaten op de gezochte bestelwagen, 1-DWP-588, werden eerder gestolen van een andere bestelwagen die op 12 november 2013 geparkeerd stond op de Boomsesteenweg in Wilrijk. Tijdens de laatste weken van november kwam de bestelwagen in beeld bij de camera's met nummerplaatherkenning.

De dieven maken gebruik van een opvallende bestelwagen. Het gaat om een Peugeot Boxer (oud model), met een bagagedrager op het dak en een vaste ladder rechts achteraan. Een getuige kon de inzittenden beschrijven als twee kaalgeschoren, struise mannen van het Oost-Europese type, tussen de 20 en 30 jaar oud. Ze droegen beiden een sjaal met rode en gele kleuren. De passagier droeg een donkerrode training.

Wie info heeft, kan terecht op 0800.30.300 en opsporingen@politie.be.

Klik hier voor meer foto's van de bestelwagen.

LDN

Foto lokale politie Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio