Otto-Jan Ham chat in naam van Erik Van Looy mee op GvA (video)

Print

Otto-Jan Ham chat in naam van Erik Van Looy mee op GvA (video)

Donderdag kon u op GvA.be chatten met Antwerp-voorzitter Jan Michel. Op een gegeven moment kregen we ook een vraag binnen van een zekere Erik Van Looy. Hoewel de regisseur een notoire Antwerp-supporter is, vermoedden we toen al dat het niet om de echte Erik Van Looy ging. Donderdagavond werd duidelijk wie de dader was: Otto-Jan Ham van het VIER-programma De Ideale Wereld.

Erik Van Looy (de échte) was donderdagavond te gast in De Ideale Wereld. Donderdagmiddag kwam de voorzitter van Van Looy's favoriete voetbalploeg chatten op GvA.be. Een ideale kans voor DIW-presentator Otto-Jan Ham. Hij stelde in naam van Van Looy een vraag in onze chat.

"Beste Jan, Erik hier. Alles goed? Ik stoor mij vooral aan het gebrek aan sanitaire voorzieningen in het stadion. Kan daar op korte termijn iets aan gedaan worden", vroeg 'Erik Van Looy' zich af. "Dit is inderdaad een oud zeer", gaf Jan Michel daarop toe. "We zullen hier werk van maken om u tegemoet te komen."

's Avonds biechtte Otto-Jan Ham zijn "bedrog" op in De Ideale Wereld. "Heb je dat echt gedaan? Ik ken die mens wel hé", lachte Van Looy die meteen ook toegaf dat er een keer op hem geürineerd is op de Bosuil.

Bekijk hier het filmpje:

Foto LW, KVE

.

Nu in het nieuws